MØD BESTYRELSEN

Kom tæt på bestyrelsen – læs om hvem vi er og hvilken baggrund vi har her!

Formand

Søren Vogelsang

Formand for Industrien i Valbys Sociale Fond siden oprettelsen. Miljøansvarlig på Lundbeck fra 1974 til 1999. Bæredygtighedsdirektør i Danisco A/S fra 2000 til 2009. Formand for Foreningen Pensionist og plejehjem i Valby siden 1990’erne. Formand for bestyrelsen i Kirsebærhavens Plejehjem siden 1990’erne.

Næstformand

Peter Schaumburg-Müller

Er født i 1950 og har drevet selvstændig advokat virksomhed i København siden 1981. Peter er bosiddende på Pelargonievej bag Nordisk Film, som ganske vist er på Frederiksberg, men er en naturlig del af Valby. Peter har tidligere været medlem af bestyrelsen i Foreningen Børnegårdene i Sydvest.

Bestyrelse

Jørn Elniff Fausild

Pensioneret fra FLSmidth efter 41 års ansættelse. Ansat på Valby Maskinfabrik primo 1972 som Reparatør, senere hhv. Produktions planlægger og Indkøber. Tidligere Fagligt aktiv, medarbejdervalgt A/S bestyrelses medlem, tillidshverv i hhv. Menigheds børnehave og Andelsbolig forening samt Plejehjem, og har derfor stor indsigt i socialt arbejde.

Direktør

Gotfred Blom

Født 1945. Administrationschef i Foreningen Børnegårdene siden 2005. Kasserer og administrator i Foreningen Pensionist- og Plejehjem siden 1986. Kasserer og administrator i Foreningen Pensionist- og Plejehjem siden 1986. Emballageingeniør 1968. Ansat i og medejer af emballagevirksomheden Henriksen og Blom 1968-1996. Freelance emballageudvikler 1996-2005. Formand: Børneinstitutionen Prinsesegårdene i Valby siden 1992.

Bestyrelse

Kiddy el Kholy

Er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som forstander af plejehjem i København. Heraf 20 år i Valby, dels på Benediktehjemmet og dels på Ålholmhjemmet. Har stor erfaring med projekter indenfor ældreområdet gennem de sidste 30 år. Har de sidste 5 år været medlem af bestyrelsen på Kirsebærhavens plejehjem i Valby og bestyrelsen i Foreningen Pensionist- og Plejehjem Ved Industrikvarteret i Valby. Har været socialt engageret i Alzheimer foreningen og Dansk flygtningehjælp i mange år.

Bestyrelse

Arne Engholm

Født 1950 Udannet laborant Bopæl i Valby. Har været ansat på Lundbeck i 37 år. Nu pensionist Gennem mit virke på Lundbeck har jeg siddet 15 år i bestyrelsen for Foreningen Pensionist og Plejehjem Ved Industrien i Valby. Jeg har et stort kenskab og interesse i lokalområdet som er blevet fulgt nøje gennem 40 år.

Bestyrelse

Lone Lund-Rasmussen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.